Partners

InnovAGE is een partnerschap bestaande uit tien partners. Elke partner brengt haar eigen expertise en ervaring in. Door de diversiteit van de partners kunnen we onze projecten goed ondersteunen en zijn deze breed gedragen.

SEL GOAL

GOAL staat voor GezondheidsOverleg Arrondissement Leuven en is een koepelorganisatie van zorg- en hulpverleners, vrijwilligersorganisaties en verenigingen van mantelzorgers en gebruikers, actief in de eerstelijnsgezondheidszorg. GOAL wil de kwaliteit van de zorg rond de individuele patiënt optimaliseren.

stad Leuven

Als lokale overheid heeft de stad rechtstreekse netwerken met haar burgers, verenigingen, kennis- en welzijnsinstellingen en bedrijven, zowel vanuit haar sectorale (welzijn, onderwijs, economie,…), categoriale (senioren, jeugd, middenstand,…) als territoriale (de burger als inwoner van een buurt) beleidsinvalshoek.

UZ Leuven

Al meer dan 75 jaar biedt UZ Leuven kwaliteitsvolle en innovatieve medische zorg. Met 1.995 bedden is UZ Leuven een van de grootste ziekenhuizen van België. De sterkte van UZ Leuven ligt in de combinatie van onderzoek, opleiding en pluridisciplinaire patiëntenzorg, waardoor deze permanent voorwerp is van kritische reflectie en toetsing.

RVO-Society

Roger Van Overstraeten Society is een netwerkorganisatie en opereert als logische poort tussen de twee werelden van innovatie en educatie. Zij ontwikkelt hiervoor educatief materiaal rond recente ontwikkelingen in techniek en wetenschappen. Techniek en wetenschappen inzetten voor een duurzame wereld is sinds 2011 meer dan ooit de missie van RVO Society.

VOKA Health Community

De Health Community is een specifieke ledenwerking van Voka - Vlaams Netwerk van Ondernemingen. Health Community wil een partnernetwerk zijn van ondernemers, zorgprofessionals, kenniscentra en patiënten in Vlaanderen om samen innovatieve oplossingen in de gezondheidszorg te ontwikkelen en valoriseren.

LMTC - KU Leuven

Innovatie faciliteren door bruggen te bouwen tussen de werelden van technologie en gezondheidszorg is een belangrijk doel van LMTC, het Medical Technology Centre van KU Leuven. Het zorginnovatieplatform InnovAge is een belangrijk instrument daarbij en onontbeerlijk bij het in de praktijk brengen van onze visie op “patient centric care”. InnovAge is niet alleen de loco-regionale component in die visie, maar ook de link met het “living lab netwerk” in de Europese Knowledge & Innovation Community (KIC) EIT Health.

UC Leuven-Limburg

UC Leuven-Limburg is gespecialiseerd in opleiding en vorming. Daarnaast stelt de hogeschool haar expertise ook ter beschikking in advies- en consultancyprojecten, in ontwikkel- of onderzoeksopdrachten.  UCLL heeft bijzonder veel kennis en ervaring in huis die ze inzetten in coaching, intervisie of lerende netwerken, groepsbegeleiding, productontwikkeling, enquêtes, specifiek onderzoek.

Khobra

Een huisartsenkring is een vereniging die alle vrijwillig toegetreden huisartsen groepeert die binnen een huisartsenzone hun beroepsactiviteit uitoefenen. Een huisartsenkring treedt op als vertegenwoordiger van de huisartsen in hun huisartsenzone en is het lokale aanspreekpunt voor de huisartsen en voor het lokale beleid voor de implementatie van het lokale gezondheidsbeleid.

imec

Imec is the world-leading R&D and innovation hub in nanoelectronics and digital technologies. As a trusted partner for companies, startups and academia we bring together brilliant minds from all over the world in a creative and stimulating environment. By leveraging our world-class infrastructure and local and global ecosystem of diverse partners across a multitude of industries, we are accelerating progress towards a connected, sustainable future.

MindGate

Leuven MindGate – internationaal uitpakken met unieke troeven Leuven is een Europese topregio voor ondernemers, onderzoekers, creatievelingen en kenniswerkers. Het samenwerkingsplatform Leuven MindGate zet onze kennisregio voor gezondheid, technologie en creativiteit op de wereldkaart, trekt talent aan en bevordert kruisbestuiving tussen de drie sectoren. InnovAge werkt mee aan de doelstellingen van Leuven MindGate Health.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04