Gebruikerscommissie: Schrijf je nu in!

InnovAGE bestaat bijna 2 jaar. Na een idee-oproep in juni is het nu tijd om de innovatieve projecten podium te geven. Tijdens focusgroepen krijgt u de kans om deze projectmedewerkers input te geven en uw inzichten te delen.

InnovAGE nodigt alle stakeholders en geïnteresseerden van harte uit op de vijfde gebruikerscommissie op donderdag 3 december om 13.00 uur in het woonzorgcentrum Ter Putkapelle - Bosstraat 13, 3012 Wilsele.

Programma:

  • Welkom 12.30u
  • Start 13.00u
  • Presentatie 'De projecten'
  • Interactieve brainstorm met verschillende projecten (meer informatie)
  • Presentatie 'Een blik op de toekomst van InnovAGE'
  • Netwerkreceptie
  • Einde voorzien om 16.00u

Bij welk brainstormteam wilt u uw creativiteit de vrije loop laten?

Brainstormteam 1. Therapietrouw

De memopatch is een pleister die trilt als het tijd is om medicatie in te nemen, zodat u dit niet vergeet. Zou u de memopatch gebruiken? Hoeveel zou u betalen voor deze pleister? Mogen uw arts en apotheker bericht krijgen als u uw pillen vergeet?

Brainstormteam 2. Prototype tremorbestek

Bevende handen kunnen dagelijkse handelingen bemoeilijken. Trillende handen kunnen eten met bestek enorm lastig maken.  Studenten hebben een prototype van bestek ontwikkeld dat het effect van tremor opheft. Voldoet dit aan uw wensen? Zou u dit gebruiken? Hoeveel wilt u betalen voor dit hulpmiddel?

Brainstormteam 3. Valdetectie

Ingenieurs testen valdetectiesystemen die alarm geven bij een val en onthouden hoe vaak een persoon (bijna) valt. Deze informatie kan gebruikt worden om de zorgverlening te veranderen en verbeteren. Wat mogen ze met deze informatie doen? Wie mag deze informatie krijgen?

Brainstormteam 4. Beeldcommunicatie

Zorgbehoevende ouderen worden vaak geconfronteerd met isolement en vereenzaming. Een beperkt of fysiek onbereikbaar sociaal netwerk maakt het vaak zeer moeilijk om regelmatige sociale contacten te onderhouden. Dankzij een tablet computer met een aangepaste beeldlicentie en interface (beeldscherm) kunnen zij in contact blijven met hun sociale netwerk. Hoe kan dit uitgewerkt worden zodat we ook de doelgroep zonder technische ervaring en kennis bereiken?

INSCHRIJVEN?

http://innovage.be/inschrijvingsformulier-4de-gebruikerscommissie#overlay-context=

Bij vragen mail naar info@innovage.be.

 

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04