CORTEXS slotconferentie - 1 december in Mechelen

Er zijn grote veranderingen op til in de organisatie van zorg en welzijn. Tegelijk staat er veel op het spel: de kwaliteit van zorg verbeteren, het systeem betaalbaar houden, zorgverstrekkers een aantrekkelijke job geven, en de gezondheid en het welzijn van de bevolking verbeteren. De afgelopen vier jaar hebben de onderzoekers en professoren van het CORTEXS-team samen het vraagstuk van geïntegreerde zorg bestudeerd. Tijdens de CORTEXS-slotconferentie op 1 december 2017 worden de resultaten van het project voorgesteld op een toegankelijke en praktijkgerichte manier. Naast boeiende verhalen van interessante sprekers zullen zij in parallelle sessies op een interactieve manier samen met u verkennen hoe de verworven inzichten in de dagelijkse praktijk van zorg en welzijn kunnen worden toegepast. Minister Vandeurzen heeft alvast zijn deelname aan de conferentie toegezegd.

Het CORTEXS-team bundelt de resultaten van het onderzoek in een boek met als titel "Onbezorgd - leven en werken in een geïntegreerd gezondheidssysteem". Op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten legt het team in dit boek uit waar de uitdagingen liggen, en vooral, wat we concreet kunnen doen om zorg en welzijn op een betere manier te organiseren. We zullen dit boek tijdens de slotconferentie voorstellen en elke deelnemer zal een exemplaar mee naar huis krijgen.     

Kortom, we voorzien een dynamisch en gevarieerd programma op een inspirerende en vlot bereikbare locatie. Mis deze leerrijke en co-creatieve dag over geïntegreerde zorg niet, dus noteer alvast de datum in uw agenda. Meer informatie over het programma volgt na de zomer.

Praktische informatie:

  • Vrijdag 1 december 2017
  • Lamot Mechelen, Haverwerf, 2800 Mechelen
  • Ontvangst om 09u30, receptie voorzien om 17u00

Meer informatie: http://cortexs.be/slotconferentie/

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04