Kalender

 

28 oktober 2016 - congres 3 jaar InnovAge - samen innoveren in de zorg

InnovAGE organiseert een congres op 28 oktober in het provinciehuis te Leuven. Hier zullen resultaten van alle projecten bekend gemaakt worden. Het is een unieke kans om iedereen te ontmoeten die tijdens 3 jaren InnovAGE heeft meegewerkt aan het zorgproeftuinenverhaal van innovatie in de ouderenzorg.

Lees meer en schrijf u in

 

14 april 2016 - Gebruikerscommissie InnovAGE

InnovAGE organiseert op 14 april een gebruikerscommissie met al thema 'Verbeteren van levenskwaliteit van personen van dementie'. Denk met ons mee over projecten in regio Leuven.

Lees meer en schrijf u in

24 februari 2016 - Co-creatie skweezee

Op woensdag 24 februari denken we met de onderzoekers van groep T na over Skweezees. Dit zijn zachte objecten, gevuld met elektrisch geleidende wol. Door deze te vervormen (knijpen, buigen, stretchen ... ) kan je je computer bedienen. Met een Skweezee kan je dus een computerspelletje spelen, een computermuis besturen, een kine-oefening uitvoeren …

Kom samen met ons vormgeven aan de oplossingen van morgen! Lees meer over skweezee en de inschrijvingen. U bent van harte welkom!

Lees meer

03 december 2015 - Gebruikerscommissie

Op 3 december organiseert InnovAGE de 5de gebruikerscommissie in regio Leuven. Wilt u deelnemen aan een creatieve brainstorm over verschillenden innovatieve projecten in de ouderenzorg?

Lees meer

07 oktober 2015 - Expo 60+

Op 7 oktober wordt het project ingenieurs in het woonzorgcentrum voorgesteld op Expo 60+. Marijs en Greet zorgen voor een presentatie over het ontstaan tot de toekomst van het project. U bent van harte welkom!

Lees meer

01 oktober 2015 - Internationale ouderendag

1oktober, Internationale Dag van de Ouderen: het stadsbestuur van Leuven stapt in de schoenen van senioren.

Bekijk de fotoreportage en lees meer

23 - 25 september 2015 - AAL forum

AAL staat voor Ambient Assisted Living, of hoe ICT oplossingen en digitale technologie kunnen helpen om mensen langer actief en onafhankelijk te houden. InnovAGE en de andere zorgproeftuinen zullen aanwezig zijn op dit internationale congres.

Lees meer

22 september 2015 - zorgproeftuinen belevingsdag

De Zorg Proeftuinen Vlaanderen organiseren op 22 september de “Zorg Proeftuinen Belevingsdag”. Een unieke kans om op een interactieve manier te ontdekken wat de Zorg Proeftuinen voor jou en je organisatie kunnen betekenen. Kom en ontdek InnovAGE en de andere zorgproeftuinen.
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04